• Hétfő - Péntek

    10:00 - 20:00

  • Szombat

    10:00 - 18:00

  • Vasárnap

    Zárva

///

1065 Budapest, Révay u. 1. | haircodeteam@gmail.com

balayage 5

A Balayage hajszín ápolása és karbantartása

Annak érdekében, hogy árnyalatát a lehető leghosszabb ideig tökéletes formában tartsa a fodrászával való találkozások között, használjon sampont és kondicionálót melyről kérjen tájékoztatást tőlünk melyik lenne a hajának legmegfelelőbb.

Ha szőke vagy szürke balayage csíkjai vannak, és nem szeretné, hogy azok idővel sárgássá váljanak, válasszon egy színes tonizáló sampont és balzsamot, például kék, lila színben. Semlegesíti a sárgaréz meleget és korrigálja a sárga tónusokat a szőke és ősz hajon. Ha a fodrász világosította barna tincseit, hogy létrehozza a balayage-t általában a rezesebb melegebb tónusok dominálnak és a vöröses pigmentek nehezítik a hideg árnyaltok elérését.

balayage 2

A balayage káros a hajadra?

Az alapszíntől és a választott balayage megjelenéstől függően előfordulhat, hogy a fodrásznak világosítani kell az aktuális árnyalat eléréséhez az alapszínt. Bár a blanche mindig okoz némi kárt, fodrászaink K18 kezelővel segíthetnek javítani a haj szerkezetét puhaságát már a szalonban, illetve otthoni K18 maszk hajszerkezet javító kezelést is tud választani, amit javasolunk egy vegyszeres munkafolyamatot követően.

Az otthoni K18 hajszerkezetjavító hajmaszkot vagy más ápoló terméket, ami például táplál erősít be kell iktatnia a rutinjába. A K18 formula azonnal táplálja, revitalizálja és erősíti a hajat mindössze 4 perc alatt. További információkat a K18-ról weboldalunkon talál.

 

Maradt még kérdésed? Nyugodtan írj nekünk üzenetben vagy közösségi oldalainkon! Ha pedig meggyőztünk, hogy a balayage festés a számodra tökéletes választás, akkor foglalj időpontot online.

balayage 3Balayage ötleteket keresel?  Nézz körül galériánkban.