• Hétfő - Péntek

    10:00 - 20:00

  • Szombat

    10:00 - 18:00

  • Vasárnap

    Zárva

///

1065 Budapest, Révay u. 1. | haircodeteam@gmail.com

melír 4

Balayage Árnyalatok

Szabadulj meg az idegesítő csíkszerű lenövéstől!

A balayage technika óriási előnye továbbá, hogy megszabadít a lenövéstől. Mivel egy lágy festésről van szó, a haj növéséből eredő színkülönbségek sem fognak egyértelműen látszani. Ezen felül még a balayage festés dúsabb hatást is kelt. Legyen sötét vagy világos a haj, a balayage technika segít azt természetes módon dússá tenni. Ne feledjük el továbbá, hogy a balayage módszerrel az optimális arcforma is kihangsúlyozható, vagyis egy kis pluszt ad a frizura elkészítésénél.

balayage 18Ha a fodrász érti a dolgát, bizony erre is odafigyel. Vagyis azért lesz más az arcod kisugárzása, mert “csak” a hajadat festik szakszerűen. A hajra megfelelő helyen felvitt színárnyalatokkal rendkívül sokat lehet “formálni” az arcon. De akkor is ideális festési technika lehet számodra a balayage, ha eddig még nem festettél. A módszerrel nem fordulhat elő, hogy előnytelen színt kap hajad.

A balayage festés akár egészen rövid frizuráknál is jól működhet, hiszen a napszítta hatást nemcsak a hajvégek világosításával, hanem az arc körüli kisebb tincsek felvilágosításával is el lehet érni.

A balayage technika lényege a természetesség, ezért érdemes az alap hajszínedtől maximum 2-3 árnyalattal eltérő hajszínt választanod hozzá.

Népszerű kombinációk a középbarna – sötétszőke, sötétbarna – világos barna, sötétszőke – világos szőke vagy éppen a fekete – világos barna is.

A színek kiválasztásánál mindenképpen vedd figyelembe, hogy a bőröd alaptónusa meleg vagy hideg, illetve, hogy milyen hajszínek illenek hozzád. Egy profi fodrász ennek eldöntésében is a segítségedre lesz.

balayage 19

Krémszőke

Nehezen döntesz a hideg tónusú és a meleg tónusú szőke között? A krémszőke valahol középre esik, és minden bőrtónust lágyít.

Bronz

Ha a nyári barnaságod hajszín lenne, akkor lehet, hogy bronzszínű. Ez a barna árnyalat vörös, karamell és arany jegyekkel lenyűgöző.

Homok Szőke

Akár a nyári meleg, gondtalan napokat, akár a hűvösebb téli hónapokat éljük át, soha nem tudunk nemet mondani a homokszőke hajra. Ez a tengerparti ihletésű sötétszőke árnyalat egész évben tökéletes.

Hamu szőke

A hamvasszőke egy világos, hideg tónusú árnyalat, amely a világos bőrtónusokhoz illik. Ha egy kicsit minimalizálni szeretné a karbantartást, kérje meg fodrászát, hogy a tövek kissé sötétebbek legyenek, mint a haja többi része.

Balayage Sötét Tővel

Míg korábban felvettük a kalapot, ha a lenövés már nagy volt festés után, hivatalosan a sötét tő része a tökéletes balayage kialakításnak. Válasszon egy szőke balayage-t, amely intenzív kontrasztot alkot tövével, hogy olyan megjelenést kapjon, amely bármikor divatos.

Puha barna keverék

Persze a szőke balayage őrülten népszerű, de a barna balayage ugyanolyan lenyűgöző. Ha hű akar maradni barna töveihez, válasszon finom sötéttől világosbarnáig terjedő balayage-t.

Jégszőke

Nem fél egy kis extra igényű hajápolástól? A szőke árnyalatok közül a legvilágosabb és leghűvösebb.

Pezsgőszőke

Készülj fel egy üveg pezsgőre – ezt a pezsgő ihletésű árnyalatot érdemes megünnepelni! A pezsgőszőke lágy, krémes árnyalat magas fényével, amely a kedvenc partiitalra emlékeztet.

Szőke Balayage aranyszálakkal

Ha Ön is annyira megszállottja a ’90-es évek trendjeinek, mint mi, akkor imádni fogja ezt. A balayage elkészítésekor fodrásza kézzel festett kiemeléssel fogja felvinni az arcát keretező szálakat a tőtől kezdve. Waoo, azonnali ragyogás!

Karamell

A finom karamellcukor ihlette, ez az édes árnyalat könnyedén keveredik a sötétbarna alapszínnel.

Karamell és Hamu Szőke

Sötét bőrtónus esetén a hamvas és a karamellszőke keverékével készült balayage, amit kötelező kipróbálni.

Bézs szőke

Ez a semleges szőke árnyalat tökéletesen passzol a világos, közepes és sötét bőrtónusokhoz, így az egyik legsokoldalúbb árnyalat, amelyet balayage-al is kipróbálhat.

Aranybarna

Érezd a tavaszt a szezon egyik legtrendibb árnyalatával, az aranybarnával. Ez az arany árnyalatú barna szín, ami világos, fényes, és minden arcszínt kiegészít.

balayage 14

Forrás:  https://www.hair.com/what-is-balayage-technique.html