• Hétfő - Péntek

    10:00 - 20:00

  • Szombat

    10:00 - 18:00

  • Vasárnap

    Zárva

///

1065 Budapest, Révay u. 1. | haircodeteam@gmail.com

bedhead

2023-as rövid hajtrendek (2. rész)

Előző cikkünkben már bemutattunk nektek 5 különböző rövid hajtrendet, most további ötletekkel jelentkezünk.

Francia bob

A bob egy rövid hajvágás, amely általában valahol az áll körül végződik. Egy francia bob kicsit olyan csak egy kicsivel rövidebb, mint az átlagos bob, és általában valahol az állkapocs és a fülkagyló között végződik. Végtelenül sokféleképpen hordható, nagyon szeretjük ezt a kacér hosszúságot a rövid frufruval.

francia bob

Blunt Bangs

Bár soha nem állítottuk, hogy a frufru gyógyítja a világ bajait, mégis azt az érzést keltik, hogy teljesen új ember vagy, és néha ez minden, amire vágysz. „Sok fazont ki lehet egészíteni frufruval és más arckeretezéssel” – mondja Aaron Grenia fodrász és az IGK Hair alapítója, bár azt javasolja, hogy a szélesebb homlokúak kerüljék ezt a telt, tompa stílust. Ha elkötelezte magát, érdemes négyhetente ellátogatnia a szalonba egy gyors vágás céljából (ami általában kevesebb, mint 15 percet vesz igénybe).

 

blunt bangs

Curly Fringe – Göndör fufru

Valahol valaki kimondta azt a teljes hazugságot, hogy a göndör hajtípusoknak nem lehet frufru. Nemcsak frufru lehet, de kifejezetten elegánsan is mutatnak rövid, kócos rojtokkal. „A göndör frufru rövidebb hajon vagány, és a ’80-as évektől menő megjelenésű” – mondja Saviano. „Ezek is egy egyszerű módja annak, hogy lágyítsák az arcot – különösen az erős arccsontúaknál.” A megjelenés nagyszerű az arckeretező rétegekkel, de szeretjük őket teljesen elválasztva a haj többi részétől, mint például Alia Shawkat pimasz megjelenésénél.

 

curly fringe

Bedhead

„A ’90-es évek trendjei miatt úgy tűnik, hogy a zűrzavaros, grunge-korszak stílusai az elmúlt években oly népszerű tengerparti hullámos természetes göndör megjelenés beteljesedett.  A 2023-as bedhead nagyon úgy néz ki, „így ébredtem”, de ez egy kicsit több feladatot igényel, mint egyszerűen kigurulni az ágyból. „Ez a megjelenés bármilyen hosszúsággal vagy stílussal elérhető, de minél több extra van vágásban, annál nagyobb az elválasztás és a darabos textúra.” Formázáskor kócosítsd meg a hajad texturáló krémmel, például Eleven Mat Texture Wax-al.

 

bedhead

Platinum bob

És egy kis festés trend végezetül a vágások mellett. Ha a 2023-as új szőkített megjelenésedhez színfrissítést is szeretnél, próbáld ki ezt a jeges platinaszőkét, amely a legjobb a rövidebb vágásokhoz, például egy állig érő bobhoz. Mivel rendkívül sok karbantartást igényel ezért a legjobban azoknál az embereknél működik, akiknek természetesen világos haja van. Itt megjegyezve, hogy a sötétebb hajnak több időre lesz szüksége a szalonszékben (és végső soron több sérülést is szerez), hogy ellensúlyozza a feltett anyag a sárga tónusokat. Négyhetente javasoljuk a tőfestést, illetve a K18 hajszerkezet építő kezelés kulcsfontosságú hajad épségének megőrzésében egy ilyen vegyszeres munkafolyamat során.

 

platinum bob

 

Forrás: https://www.allure.com/story/2023-short-hair-trends