• Hétfő - Péntek

    10:00 - 20:00

  • Szombat

    10:00 - 18:00

  • Vasárnap

    Zárva

///

1065 Budapest, Révay u. 1. | haircodeteam@gmail.com

időpont lemondás

VENDÉG KISOKOS IDŐPONT LEMONDÁSA

Két előforduló szituációt szeretnénk bemutatni és ezzel edukálni a szolgáltatást igénybe vevő vendégeket, hogy a háttérben mi történik egy szolgáltatást nyújtó vállalkozásban lemondás alkalmával.

A rövidebb részt igénylő, de szintén nagyon fontos talán magyarázatra nem szoruló rész a fertőző (lázas, hányás – hasmenés, erős orrfolyás / köhögés) betegség esetén való időpont lemondása, amely akár 24 órán belül is sajnos kialakulhat, megtörténhet. Mind a szalon mind a vendég számára fontos, hogy a szolgáltatást elhalasszuk egy gyógyult tünetmentes időszakra. Ez egy vis major helyzet, de megértéssel kezeljük, és köszönjük azt, hogy vigyázunk egymásra.

A kifejtősebb rész, ami két részre bontható:

A saját hibán kívül álló meghiúsult szolgáltatás, amely 24 órával korábban lemondva korrekt mindkét fél részéről, így lehetőség van arra, hogy akár azt a kimaradt fel nem töltött időpontot más igénybe vehesse.

A 24 órán belüli lemondott időpont számunkra komoly anyagi kárt jelent, amely esetben a szolgáltatás 100%-os díja felszámolásra kiszámlázásra kerül. A lemondás nélküli meg nem jelenés esetében is a szolgáltatás teljes díja felszámolásra kerül, ebben az esetben egyéni szituáció kérdése, hogy tudunk-e a jövőben másik időpontot adni. Sajnos ez egy nagyon kellemetlen szituáció, de a munkánk a tét, bevétel nélkül maradva sajnos csak a kiadások maradnak, és a lehetősége is elvész a szalonba besétáló, illetve online bejelentkező vendégek elvállalására. A lefoglalt időpontban való megjelenés elmulasztása komoly anyagi kár, így a későbbi együttműködés elősegítése érdekében így tudunk kiadni csak újabb időpontot. Kérünk Benneteket minden esetben jelezzétek időpont lemondásotokat.

Az időpontról való maximum 15-20 percet meghaladó késés estén a szolgáltatás és szabad idő kapacitás függvényében tudjuk eldönteni, hogy vállalható-e az adott munka. Amennyiben nem megoldható időbe nem fér bele, abban az esetben a szolgáltatási díj 50 %-át elkérjük és egy másik időpontot tudunk egyeztetni.

A hosszabb munkafolyamatot igénylő szolgáltatásaink esetében előfordulhat, hogy előleget szoktunk kérni. Ez azért fontos számunkra, mert a több órát kihúzott időpontnak óriási értéke van. A vendég számára is rizikóval jár sajnos, ha nem veszi komolyan az időpontja lemondásának etikettjét, melyet már az időpont foglalásnál tájékoztató jelleggel olvashatott. Mi is emberek vagyunk és tudjuk, hogy minden eshetőség a fentiekből meghiúsíthatja a szolgáltatás megvalósulását, ezért kérjük kedves Vendégeinket a korrekt együttműködésre. Ez teszi lehetővé a magas szintű szolgáltatás nyújtást, ami miatt bizalmat szavaztak vendégeink a szolgáltatás időpontjának foglalásakor.

Reméljük segítettünk kicsit a másik oldal megvilágításában és mihamarabb találkozhatunk. 🙂