• Hétfő - Péntek

    10:00 - 20:00

  • Szombat

    10:00 - 18:00

  • Vasárnap

    Zárva

///

1065 Budapest, Révay u. 1. | haircodeteam@gmail.com

shaggy mullet

NŐI MULLET FAZON (2. rész)

Előző bejegyzésünkben már bemutattunk 9 különböző női mullet fazont, következzen további 9 merész hajviselet.

10. Koreai márna

A K-Pop zenei szcéna számtalan embert inspirált kifejező stílusával, és a mullet is kedvelt megjelenés lett. Ezt a frizurát úgy alkották meg, hogy kitűnjön, és egy világos és merész frizurával megmutathatod játékos oldaladat. Adjon hozzá néhány vaskos kiemelést a hajhoz, hogy kontrasztot és dimenziót teremtsen, és világosítsa a természetes sötét hajat.

korean mullet 111. Shaggy Mullet

A bozontos hajvágás a 70-es évek kedvence a zenészek és a divatikonok körében, mert kevés karbantartást igényel, és egyszerűen formázható. Ezt az határozza meg, hogy a haj erősen rétegzett, megőrzi teltségét a koronánál, majd elvékonyodik a hajvégek felé. A klasszikus bozont stílust kombinálhatja a mullet stílussal, hogy kontrasztot teremtsen a felső és az oldalsó hajtömeggel.

shaggy mullet12. Egyenes hajú mullet

A mullet hajat sokoldalúsága miatt szeretik. Ennek a vágásnak számos megközelítése létezik, így könnyen igazíthatja a haj szerkezetéhez és arcformájához. Minden textúrával működik, de a vágás határozottabb lesz az egyenes hajon. Az egyenes hajú mullet kiváló módja annak, hogy olyan mozgást adjon a hajának, amilyet természetesen nem.

egyenes mullet13. Hosszú mullet

A mullet általában közepes hosszúságú hajra készül, de rövidebbre vagy hosszabbra is vágható. Hosszabb hajon a mullet jobban észrevehető lesz, mert határozott eltolódás lesz a korona teltsége és a hátsó hajtömeg között. Bármilyen textúrájú és típusú hajon elérhető.

long mullet14. Középválaszték Mullet

A középvélaszték az egyik legstílusosabb és legszembetűnőbb hajviselet. Ha az arc mindkét oldalán haj van, akkor ez kerethatást kelthet, és felhívhatja a figyelmet az arcvonásaira. A szimmetrikus arcúakon működik a legjobban. A modern megközelítés egy kevésbé határozott középső rész választása, amely sokoldalúbbá teszi a stílust.

15. 90-es évek Mullet

A 90-es évek egy olyan évtized volt, amely a legemlékezetesebb szépség- és divatirányzatokat adta számunkra, beleértve a mullet megközelítését is. Ezt a mullet-et gyakran úgy alakították ki, hogy telt és terjedelmesnek tűnjön, és a legjobban kiegészíti a hullámos haj textúráját, így laza és kevés karbantartást igényel.

90s mullet16. Mullet frufruval

A frufru kiváló kiegészítője bármilyen hajvágásnak, és megváltoztathatja megjelenését. Ideálisak arra, hogy felhívják a figyelmet az arcra, és fiatalos megjelenést kölcsönözhetnek Önnek. A frufruval ellátott mullet a vágás lágyítására vagy a különválasztás hangsúlyozására használható. Választhat tömött frufrut a divatos megjelenéshez, vagy mullet tépett frufrut az arc keretezésére.

mullet fufru17. Pixie Mullet

A pixie vágás az egyik legnépszerűbb női hajvágás, mert minden hajszerkezethez igazítható, és többféleképpen formázható. A pixie-t egy mullet-tel is kombinálhatja az érdekes, texturált végeredmény érdekében. A pixie mullet-et a szaggatott rétegei határozzák meg, amelyek oldalán rövidebbek, felül és hátul hosszabbak.

pixie mullet18. Bowl Cut Mullet

A Bowl fazonnak egyenes vonalú vágása van, és gyakran úgy vágják le, hogy a haj mindenhol azonos hosszúságú legyen. Nehezebb kezelni, de ez egy könnyen adaptálható frizura, így kísérletezhet a textúrával és az egyenletes hosszúsággal. A bowl lágy, nőies megközelítése érdekében kombinálhatja mullet-tel, így a hajfelül és oldalt rövid, de hátul hosszabb marad.

bowl cut x mullet

Forrás:
https://www.thetrendspotter.net/mullet-haircuts-for-women/