• Hétfő - Péntek

    10:00 - 20:00

  • Szombat

    10:00 - 18:00

  • Vasárnap

    Zárva

1065 Budapest, Révay u. 1. | haircodeteam@gmail.com

NŐI MULLET FAZON (1. rész)

A mullet az évek során rossz hírnévre tett szert, gyakran kedvezőtlen jelzőkkel írják le. De tévedne, ha nem adna esélyt ennek a frizurának, mivel hihetetlenül sokoldalú és kevés karbantartást igényel.

A vágást felül és oldalt rövid, hátul hosszú tincsek határozzák meg, de könnyen hozzáigazítható, hogy megfeleljen az ízlésének, és kiegészítse hajszerkezetét. Kísérletezhet különböző hosszúságokkal, választhat frufru vagy borotvált oldalt, vagy kombinálhatja más szabásokkal, hogy bozontos és erősen texturált felületet kapjon. A mullet-et kedvelték a világ legnagyobb stílusikonjai, akik személyre szabták a fazont, hogy magukévá tegyék. Könnyedén menő és kissé pörgős, a mullet női hajvágás azoknak való, akik szeretnének kitűnni a tömegből.
Tartsatok velünk több részes mullet sorozatunkban, ahol bemutatjuk nektek mennyi lehetőség van ebben a stílusban.

1. Göndör mullet

A női mullet hajvágásról ismert, hogy felül és oldalt rövid, hátul pedig hosszabb. Ez egy vitatott szabás, de hosszú utat tett meg a 80-as évek óta, és mára sokkal hordhatóbb és sokoldalúbb. Bármilyen textúrájú hajjal viselhető, beleértve a göndört is. A göndör haj lágyítja a vágást, így nem tűnik olyan szaggatottnak és rétegzettnek, és a hosszváltozás fokozatosabbnak tűnik.

göndör mullet2. Mullet Fade

A mullet vonzereje abban rejlik, hogy ízlésének megfelelően alakítható, és kreatív lehet a kivitelben. Ez magában foglalja a haj oldalainak halványítását, hogy szerkezetet adjon és enyhe kontrasztot hozzon létre. Több halványítás közül is választhatsz, attól függően, hogy mennyire szeretnéd feltűnő megjelenést elérni, de ez egy éles és menő kiegészítő.

mullet rosegold3. Dauer és Mullet

A dauerolt frizura kiválóan alkalmas a haj szerkezetének megváltoztatására, hullámok vagy fürtök létrehozására. A dauerek kiválóan alkalmasak a térfogat és a teltség elérésére, a modern megközelítés pedig sokkal kevésbé káros, és pattogó fürtöket és mozgással telit eredményez. A dauerolt mullet lágy megjelenésű lesz, amely felhívja a figyelmet a vonásaira.

dauer mullet4. Rövid Mullet

A női rövid haj gyönyörű. A haj levágása felszabadító lehet, és megkérdőjelezi az elavult nemi sztereotípiákat. Ugyanakkor a rövid mullet kevés karbantartást igényel és könnyen gondozható. A frizura felül és oldalán rövid, hátul pedig hosszabb lesz, így sokoldalúbb lesz a frizura.

rövid mullet5. Ázsiai mullet

Az ázsiai hajról általában ismert, hogy vastag és egyenes. Gyönyörűen, telt és egészségesen néz ki, és többféleképpen formázható. Egyenes hajon a vágás határozottabb. A mullet vonzereje abban rejlik, hogy ez egy kevés karbantartást igénylő hajvágás, amely a legtöbb arcformánál hízelgő, és könnyen a hajszerkezetéhez igazítható.

6. Mohawk Mullet

A mohawk mullet két frizurát ötvöz, és ideális azok számára, akik a hajával akarnak kifejeződni. Ez egy olyan megjelenés, amelyet egy hajcsík határoz meg, amely a fej elejétől a hátsó részig fut, és borotvált vagy kifakult oldallal párosul, hogy ragyogó kontrasztot hozzon létre. Ennek a frizurának a mullet része úgy jön létre, hogy a haj hátsó részét hosszabban tartják, mint az elejét, hogy enyhe kontrasztot hozzon létre.

mohawk mullet7. 80-as évek Mullet

A mullet először a 80-as években népszerűsítették, és arról volt ismert, hogy elöl profi, hátul pedig bulizós. Ellentmondásos megjelenés volt, de meglepően hízelgő és hihetetlenül sokoldalú, jól működött mindenféle hajszerkezettel és hosszúsággal. Tartsa a haját felül és oldalt rövidre, hátul pedig hosszabbat, és a mozgáshoz adjon hozzá szaggatott rétegeket.

8. Modern Mullet

A modern mullet a hagyományos vágás egy változata, amely határozott hosszkülönbséggel rendelkezik a haj tetejétől és oldalától a hátsóig. A modern megközelítés sokoldalúbb, lehetővé teszi a különböző hosszúságú kísérletezést, rétegek hozzáadását és fakulások beépítését. Ezzel személyre szabhatja frizuráját, és könnyedén alkalmazkodhat az arcformájához és kiemelheti vonásait.

9. Wolf Cut Mullet

A farkasvágású frizura egyesíti a mullet-et és a bozontot, így csodálatos, erősen rétegzett végeredményt kapsz. A felső és az oldalsó haj valamivel rövidebb, mint a hátulsó, de a rétegek kontrasztot teremtenek. Kiváló frizura mozgás létrehozásához és térfogatnöveléshez. A rétegek jót tesznek a vékony hajnak, vastagabbnak és teltebbnek tűnnek, és eltávolítják a vastag haj súlyát.

mullet barnahaj

Folytatjuk…

Forrás:

https://www.thetrendspotter.net/mullet-haircuts-for-women/