• Hétfő - Péntek

    10:00 - 20:00

  • Szombat

    10:00 - 18:00

  • Vasárnap

    Zárva

///

1065 Budapest, Révay u. 1. | haircodeteam@gmail.com

k18 samponok

K18 samponok

PEPTIDE PREP™ detox sampon

k18 detox sampon

 

PEPTIDE PREP™ A haj boldogsága a lehető legtisztább hajjal kezdődik. Tiszta alappal a hajszín is élénkebben érvényesül! A K18 kezelések hatékonyabbak, a hajformázó termékek pedig a kezelés által jobban működnek. A PEPTIDE PREP™ formula úgy lett kialakítva, hogy a lehető legtisztább alapot készítse elő az egészséges haj érdekében – ez lehet egy egyszerűbb biztonságos tisztítás, vagy egy erős méregtelenítés, melyek nem bántják a hajszínét – célja, az alkalmazását követően a haj tökéletesítése.

MI IS EZ PONTOSAN?

Színbiztos bőrtisztító sampon, bőrápoló ihletésű összetevőkkel+ szabadalmaztatott K18Peptide™ mikroadagolással, amely táplálja a hajat, miközben eltávolítja a lerakódásokat mindezt a tiszta, egészséges haj érdekében.

MIT CSINÁL?

Mélyen tisztítja a hajat és a fejbőrt: A nem sztrippelő hab kioldja a szőrtüszők eltömődését, miközben eltávolítja a szennyeződéseket, olajokat, fémeket és más nehéz termékek felhalmozódásából visszamaradt szereket. Összességében eltávolítja a felhalmozódott anyagok 99%-át, a faggyútermelés 95%-át, valamint 76%-ban csökkenti a rezességet már 1 mosás után. Előkészíti a hajat: a K18 öblítést nem igénylő hajmaszk számára, amely ennek köszönhetően jobban teljesít a tiszta hajon, beleértve a színezést + vegyszereket, kezeléseket és hajformázó termékeket. Ideális alapot teremt az egészséges hajhoz: Ez a formula hatékonyan tisztít kemény vízben, megbirkózik az olyan közönséges fémekkel, mint a nikkel, kadmium, ólom, cink, vas, hogy mélyebb tisztítást biztosítson anélkül, hogy károsítaná a hajat, vagy bántaná a fejbőrt.

 

k18 detox sampon 2

MIÉRT MŰKÖDIK?

Az aktív összetevők eltávolítják a lerakódásokat, roncsolás nélkül. Az aktív bőrápoló összetevőkkel (szilikon töltőanyag nélkül) működő készítmény hatékonyan tisztít anélkül, hogy fakítaná vagy elrontaná a haj színét. Ez a sampon 17 összetevőt tartalmaz, valamint a szabadalmaztatott peptidet. Az aktív szén felszívja a méreganyagokat, a felesleges olajokat és a szennyeződéseket a hajból és a fejbőrről. A szalicilsav megtisztítja a faggyú felhalmozódását a tüszőkben anélkül, hogy megfosztaná a hajat az alapvető nedvességtől és lipidektől (bármely olyan szerves vegyület, amely vízben oldhatatlan, pl.: olaj). A K18Peptide™ csökkenti a fehérjeveszteséget, amely a mosás során felléphet, így a haj puha, erős, egészséges és tiszta marad.

HOGYAN KELL HASZNÁLNI?

Ritkább, nagy igénybevételű mosáshoz tervezték. Cserélje le szokásos samponját erre az erőteljes termékre hetente egyszer, vagy szükség szerint. Masszírozza be a hajba + a fejbőrbe, hogy eltávolítsa a felesleges lerakódásokat. Alaposan öblítse le. Szükség szerint ismételje meg. Illata, tiszta citrusos. Klinikailag tesztelt, színbiztos. Bőrgyógyász által tesztelt (50 alany RIPT).

PEPTIDE PREP™ A haj boldogsága a lehető legtisztább hajjal kezdődik. Tiszta alappal a hajszín is élénkebben érvényesül! A K18 kezelések hatékonyabbak, a hajformázó termékek pedig a kezelés által jobban működnek.

 

PEPTIDE PREP™ PH Fenntartó Sampon

k18 ph fenntartó sampon 2

A formula úgy lett kialakítva, hogy a lehető legtisztább alapot készítse elő, az egészséges haj érdekében – ez lehet egy egyszerűbb biztonságos tisztítás, vagy egy erős méregtelenítés, melyek nem bántják a hajszínét – célja, az alkalmazását követően a haj tökéletesítése.

MI IS EZ PONTOSAN?

A szabadalmaztatott K18Peptide™ egy mikrodózisú tisztító sampon. Az erőteljes, de nem roncsoló formulát optimalizált pH-értékkel tervezték.

MIT CSINÁL?

Tisztít, miközben kisimítja a hajfelszínt: A hatékony, mégis biztonságos tisztítószerek lebontják és eltávolítják a szennyeződéseket és olajokat az optimális táplálás és kezelhetőség érdekében. Napi használatra tervezve: a kiegyensúlyozott pH formulának köszönhetően nem bántja a hajszálakat vagy a fejbőrt, ez lehetővé teszi, hogy szükség esetén biztonságosan használható legyen akár naponta is. Ideális alapot teremt az egészséges hajhoz: Ezt a formulát úgy alakították ki, hogy tiszta alapot képezzen a hajnak anélkül, hogy megbontaná a haj és fejbőr összetételének egyensúlyát.

 

k18 ph fenntartó sampon

MIÉRT MŰKÖDIK?

A kevesebb néha több elve alapján az összetétel kompromisszumok nélküli is képes kiváló tisztaságot biztosítani: Az optimalizált pH hajmosás közben zárva tartja a kutikulát, és megvédi a haj természetes nedvességszintjét. A növényi eredetű felületaktív anyagok ereje anélkül hat, hogy durva lenne, vagy lerakódást hagyna a hajon vagy a fejbőrön. A K18Peptide™ védőpajzsként csökkenti a mosás során fellelhető fehérjeveszteséget, így a haj puha, erős, egészséges és tiszta marad.

HOGYAN KELL HASZNÁLNI?

Gyakori vagy mindennapi mosáshoz tervezve. Gyengéd, így naponta használható. Masszírozza be a hajba és a fejbőrbe. Alaposan öblítse le.Szükség szerint ismételje meg.